topscroll-arrow

WMF Stelio melkopschuimer

Productomschrijving

Consumenten beoordelen de Stelio melkopschuimer met een 7,4! Niet voor niets is deze melkopschuimer Best Reviewed’ in november bij Kieskeurig.
Belangrijkste pluspunten; mooi resultaat, stil, mooi design en gemakkelijk schoon te maken.

Eenvoudig en snel warm of koud melkschuim maken voor jouw favoriete koffie.
Het is nu nog gemakkelijker om perfect romige cappuccino's en onweerstaanbare lattes te maken thuis in eigen keuken. Geniet met de drie vooringestelde programma’s van de eenvoud in het maken van romig, zacht melkschuim, koud melkschuim of warme melk.

Eén apparaat voor alle koffiedranken.
Met de WMF Stelio melkopschuimer maak je eenvoudig twee soorten melkschuim of warme melk. Het creëert 150 ml melkschuim en tot 250 ml hete melk in één programma. Aan het symbool in de drukknop kan je zien welk programma automatisch gestart wordt:

  • Warm melkschuim: éénmaal drukken, de knop licht rood op.
  • Koud melkschuim: tweemaal drukken, de knop licht blauw op.
  • Warme melk: houd de knop 3 seconden ingedrukt totdat het symbool rood oplicht en knippert

De verschillende soorten schuim zijn bijvoorbeeld perfect voor cappuccino, latte art, frappes, cocktails, ijskoffie of desserts. De eenvoudigere warme melk is handig voor een koffieverkeerd, chai-latte of een heerlijke warme chocolademelk.

Schoon in een handomdraai
Dankzij de WMF technologie is deze melkopschuimer de perfecte accessoire voor iedereen die van melkdranken houdt. Hij heeft een ergonomische greep en is dankzij de innovatieve magnetische mixarm en coating aan de binnenkant zeer eenvoudig schoonmaken te maken. De stijlvolle behuizing is gemaakt van hoogwaardig mat Cromargan® (RVS). 

De duurzame Stelio-serie
Tijdloze matte finish van Cromargan® roestvrijstaal, aangevuld met zwarte accenten en een duidelijke belijning – duurzame producten met eigenschappen die passen in elke keuken. De ontbijtset bestaat uit filterkoffiezetapparaten, koffiemolen, waterkokers en broodroosters en kan worden uitgebreid met een bijpassende eierkoker, melkopschuimer en een citruspers.

De eigenschappen:

Specificaties

Lengte (cm)16,7
Breedte (cm)10,1
Hoogte (cm)16,7
Voltage (V)220-240
Frequentie (Hz)50-60
Vermogen (W)500
HoofdmateriaalCromargan® 18/10 Roestvrij staal
Kleur(W) Roestvrij staal, Zwart