topscroll-arrow
Moment: koken

Moment: koken

Moment: koken Category image

Laat het maar bubbelen, stomen en sissen! Nu kan het koken pas echt beginnen.

Het vlees sist in de koekenpan, de groenten staan op laag vuur en  gezellige kookgeluiden vullen de ruimte. De innovatieve pannen en koekenpannen van WMF zijn echte teamplayers in de keuken en geven alle kookfanaten de perfecte ondersteuning. Koken is een waar genot en een passie die men met WMF écht kan ervaren.

Met de keuken als het kloppend hart in je woning wil je daar alleen de allerbeste pannen gebruiken, passend voor jouw fornuis. Handig om te weten is dat de WMF pannen en koekenpannen geschikt zijn voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Dankzij de unieke TransTherm® universele bodem kan je zeer duurzaam koken, wat de WMF pannen zelfs bijzonder geschikt maakt voor inductie. Wist je dat een voordeel van koken op inductie is, dat alleen de bodem van de pan wordt verwarmd en niet de kookplaat zelf? De TransTherm® bodems warmen zeer snel op en kunnen de warmte voor langere tijd opslaan, zo benut je je inductie kookplaat dus optimaal en gaat er vrijwel geen energie verloren. Voor een perfect bakresultaat raden we aan om altijd voor een kookpan, braadpan of koekenpan te kiezen waarvan de bodemdiameters met de kookplaat overeenkomt.

WMF onderscheidt zich door altijd gebruik te maken uitstekende materialen, al onze pannensets worden dan ook verwaardigd uit het hoogwaardige Cromargan® 18/10 roestvrij staal. En dat is niet alles, voor elke smaak en gebruik is er wel een pan. Of je nu van een matte afwerking houdt of juist gepolijst. Liever in een braadpan stooft of gaat voor snelheid met een snelkookpan. Onze verschillende pannenseries hebben precies dat beetje extra. Wist je bijvoorbeeld dat veel van onze pannen hittebestendige handgrepen heeft? Bekijk bijvoorbeeld onze all-rounder de pannenset Gourmet Plus.