topscroll-arrow

WMF Lono Melk & Chocolade Opschuimer

Productomschrijving

Het perfecte cadeau voor iedereen die van melkdranken houdt!
Maak je met de Lono Melk en Chocoladeopschuimer jouw favoriete melkkoffiedranken met een perfecte schuimlaag, of het nu normale melk, soja of lactose-vrij is, alle typen melk zijn welkom!

Dankzij de verschillende programma’s maak je het perfecte melkschuim voor een verscheidenheid aan speciale dranken. Het romige, zachte schuim is bijvoorbeeld perfect voor cappuccino en latte art, het stevige melkschuim wordt gebruikt voor latte macchiatos of een 'vastere' cappuccino. Frappes, cocktails, ijskoffie en veel desserts kunnen perfect worden gemaakt. Daarnaast kan je zelfs hele stukken chocolade laten smelten voor een overheerlijke warme chocolademelk.

Het apparaat heeft een capaciteit van 150 tot 500 ml en produceert genoeg schuim voor bijvoorbeeld twee latte macchiatos per keer. In mei 2020 is de WMF Lono Melk en Chocolade melkopschuimer door Het koffieTcacao magazine uitgeroepen tot beste getest onder melkopschuimers.

LONO - WMF biedt met de LONO-serie opnieuw het toppunt van design. De vormgeving en het elegante Cromargan® past in elke keuken en geeft het een uniform aanzicht. De serie bestaat uit broodroosters, waterkokers, koffieapparaten, grills, raclettes, een fondueset, sous-vide, vacuüm sealer en nog veel meer!

Eigenschappen

Kies de webshop waar je dit artikel wilt kopen

Specificaties

Voltage (V)220-240
Frequentie (Hz)50-60
Vermogen (W)650
Snoerlengte (m)1
Kleur Cromargan® matt