topscroll-arrow
KITCHENminis®

KITCHENminis®

Nieuw: KITCHENminis® Edition Black


WMF KITCHENminis® Edition Black - Black has never been brighter

Het is de kleur die nooit uit de mode raakt. WMF KITCHENminis® Edition Black is tegelijk tijdloos en modieus en is net als dat zwarte jurkje - absoluut essentieel. En met zijn compacte ontwerp zal hij overal perfect passen, waar je hem ook neerzet.

Ontdek de WMF KITCHENminis® Edition Black ontbijtserie. De bekende kwaliteit van de KITCHENminis® maar dan in hoogwaardig matzwart RVS met glanzend zwarte accenten.

Assortiment:

Edition Black ontbijtserie
KITCHENminis® Category image

WMF KITCHENminis® Serie

De WMF KITCHENminis® serie, gemaakt van het hoogwaardige Cromargan® 18/10 roestvrij staal, is ontworpen met drie grote voordelen: 

  1. Aanzienlijke ruimtebesparing realiseren
  2. Het gebruik van waardevolle hulpbronnen verminderen
  3. Energie besparen


Uit marktonderzoek is namelijk gebleken dat de één- en tweepersoons huishoudens de komende jaren flink zal blijven groeien. Ook vestigt het overgrote deel zich in de steden, waar je natuurlijk minder plaats hebt dan bijvoorbeeld op het platteland. Met deze trend in gedachte heeft WMF de compacte KITCHENminis® serie ontwikkeld waarmee je aanzienlijk minder plaats kwijt bent dan met de traditionele keukenapparaten. Dankzij het kwaliteitsmateriaal Cromargan® 18/10 roestvrij staal en het typische WMF design combineert een KITCHENminis apparaat perfect met ander degelijk keukenapparatuur van WMF. Bekijk onderstaand de verschillende elektronische apparaten en lees meer over hun eigenschappen, zoals bijvoorbeeld welke (tritan) onderdelen in de vaatwasser gereinigd kunnen worden voor optimaal gemak.