topscroll-arrow

Met WMF in de hand ontmoeten kookliefhebbers elkaar in de keuken

Bij WMF geloven we dat de beste culinaire herinneringen gemaakt worden in de keuken, samen met een team van vrienden, collega’s of familie. Van de voorbereiding tot samen genieten aan tafel, het start allemaal met kwalitatieve ingrediënten en hoogwaardige, functionele en mooie producten. Ook bij The Farm Kitchen's Kookfabriek staat het plezier hebben en de samenwerking in alle fases centraal, een samenwerking kon daarom niet uitblijven.

De zes vestigingen van zijn daarom voorzien met de beste WMF producten die zowel de onervaren als ervaren koks helpen bij het creëren van een bijzonder moment tijdens het koken en volgen van de workshops.

Kookliefhebbers

De beste kookclub van Nederland!

Samen koken én samen eten met gelijkgestemden; er is weinig leukers dan dat. Speciaal voor alle kookclubs in Nederland organiseerden Foodies Magazine, Farm Kitchen’s De Kookfabriek, ATAG en WMF ‘De Beste Kookclub van Nederland’- verkiezing.

Op zondag 11 juni 2023 vond de ‘De Beste Kookclub van Nederland’-verkiezing plaats bij de Kookfabriek in Utrecht. Het thema van dit jaar zomeroogst. Maar liefst acht kookclubs, met in totaal 45 personen, gingen met elkaar de strijd aan onder leiding van de professionele jury bestaande uit Mounir Toub, Jonathan Karpathios, Willem van Santen en Tim Delissen.

Alle deelnemers bereidden 3 gangen voor. Van een ‘black box’ bij het voorgerecht tot verfijnde technieken bij het dessert. Alles stond in het teken van de lokale ‘zomeroogst’ en vegetarisch koken.

Na drie zinderende rondes was om 17.00 uur de ultieme winnaar bekend: ‘3 Aussies and a Saffa’.
Zij waren overduidelijk De Beste Kookclub van Nederland.

Over The Farm Kitchen's Kookfabriek

The Farm Kitchen's Kookfabriek is een kookstudio met zes vestigingen door heel Nederland. Als kookstudio zijn ze gericht op het geven van uitdagende en gezellige kookworkshops en daarnaast verzorgen ze ook vele andere culinaire evenementen op maat. Van beurzen tot vergaderingen en productpresentaties, alles is bij hen mogelijk.

The Farm Kitchen's Kookfabriek slaat sinds 2022 een nieuwe weg in en gaat voor good soil, good food en good people. Ze koken daarom uitsluitend groentemenu's en gebruiken hiervoor groenten van een lokale, regeneratieve teler. Zo komen er altijd eerlijke en gezonde gerechten op tafel te staan van ingrediënten met de mooiste natuurlijke kleuren die rijker zijn aan smaak. En gezond en duurzaam saai? Hun workshops bewijzen het tegendeel. Verleiding, genieten, beleven en ontdekken; daar draait het voor hun om in de keuken.

Waar? The Farm Kitchen's Kookfabriek kun je vinden in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Groningen, daarnaast kunnen ze ook workshops op locatie verzorgen. Iedere locatie is uniek en heeft een andere inrichting en uitstraling, zo is er altijd een passende locatie voor het evenement.

The Farm Kitchen's Kookfabriek