topscroll-arrow

Met WMF in de hand ontmoeten kookliefhebbers elkaar in de keuken

Bij WMF geloven we dat de beste culinaire herinneringen gemaakt worden in de keuken, samen met een team van vrienden, collega’s of familie. Van de voorbereiding tot samen genieten aan tafel, het start allemaal met kwalitatieve ingrediënten en hoogwaardige, functionele en mooie producten. Ook bij De Kookfabriek staat het plezier hebben en de samenwerking in alle fases centraal, een samenwerking kon daarom niet uitblijven.

Alle zes vestigingen zijn daarom voorzien met de beste WMF producten die zowel de onervaren als ervaren koks helpen bij het creëren van een bijzonder moment tijdens zowel het bereiden en koken als het eten en drinken.

Kookliefhebbers

WMF producten

Ben jij een echte kookliefhebber en wil je het kookplezier van De Kookfabriek ook thuis ervaren? Met goed keukengerei creëer je heel simpel een onvergetelijke, culinaire ervaring voor vrienden en familie en krijg je nóg meer plezier in de keuken. Daarom bieden we nu iedereen die een cursus of workshop heeft gevolgd of heeft deelgenomen aan een event bij De Kookfabriek, 20% korting op WMF keukengerei, pannen en keukenapparatuur. Ook geïnteresseerd in volgen van cursus of workshop? Klik dan hier!

Deze unieke kortingscode is te gebruiken op de webshop van De Bijenkorf of fonQ. Liever een winkel bezoeken? Dan kan je met de Bijenkorf code ook terecht bij WMF in De Bijenkorf vestigingen: Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag en Rotterdam.

20% korting op WMF producten

Over de Kookfabriek

De Kookfabriek is een kookstudio met zes vestigingen door heel Nederland. Als kookstudio zijn ze gericht op het geven van uitdagende en gezellige kookworkshops en daarnaast verzorgen ze ook vele andere culinaire evenementen op maat. Van beurzen tot vergaderingen en productpresentaties, alles is bij hen mogelijk.

Waar? De Kookfabriek kun je vinden in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Groningen, daarnaast kunnen ze ook workshops op locatie verzorgen. Iedere locatie is uniek en heeft een andere inrichting en uitstraling, zo is er altijd een passende locatie voor het evenement.

Koken is niet alleen een gezellige bezigheid, maar is ook perfect als teambuildingsactiviteit. Zo wordt de samenwerking tussen collega’s gestimuleerd en zijn ze samen verantwoordelijk voor een geslaagd eindresultaat. Bij De Kookfabriek zijn zowel particuliere als zakelijke gezelschappen van harte welkom. De workshops worden aangeboden voor gezelschappen vanaf acht personen. Ben je met een kleiner gezelschap en wil je graag meedoen met een kookworkshop? Dan zijn er nog mogelijkheden om je in te schrijven voor het Kookrestaurant en/of de Masterclass, dit zijn workshops met open inschrijving. Deelname hieraan is al mogelijk vanaf 1 persoon.

De Kookfabriek