topscroll-arrow

Met WMF in de hand ontmoeten kookliefhebbers elkaar in de keuken

Bij WMF geloven we dat de beste culinaire herinneringen gemaakt worden in de keuken, samen met een team van vrienden, collega’s of familie. Van de voorbereiding tot samen genieten aan tafel, het start allemaal met kwalitatieve ingrediënten en hoogwaardige, functionele en mooie producten. Ook bij The Farm Kitchen's Kookfabriek staat het plezier hebben en de samenwerking in alle fases centraal, een samenwerking kon daarom niet uitblijven.

De zes vestigingen van zijn daarom voorzien met de beste WMF producten die zowel de onervaren als ervaren koks helpen bij het creëren van een bijzonder moment tijdens het koken en volgen van de workshops.

Kookliefhebbers

Doe mee aan de Kookclub van Nederland-verkiezing!

Gaan jullie geen kookproject uit de weg? Dan is het hoog tijd jouw kookclub in de schijnwerpers te zetten! Doe mee aan de ultieme Kookclub van Nederland-verkiezing. Twaalf kookclubs gaan op 11 juni 2023 de strijd met elkaar aan in The Farm Kitchen’s Kookfabriek in Utrecht. Natuurlijk zorgen we voor een deskundige jury, bestaande uit Foodieschef Willem, ATAG-kok Tim, Jonathan van The Farm Kitchen’s Kookfabriek en Chef Mounir Toub. Jullie kookclub maakt daarmee kans op geweldige prijzen, zoals met jullie signature dish op de cover van het populaire Foodies Magazine!

Meer weten en meteen aanmelden?  Klik dan hier!

20% korting op WMF producten

Over The Farm Kitchen's Kookfabriek

The Farm Kitchen's Kookfabriek is een kookstudio met zes vestigingen door heel Nederland. Als kookstudio zijn ze gericht op het geven van uitdagende en gezellige kookworkshops en daarnaast verzorgen ze ook vele andere culinaire evenementen op maat. Van beurzen tot vergaderingen en productpresentaties, alles is bij hen mogelijk.

The Farm Kitchen's Kookfabriek slaat sinds 2022 een nieuwe weg in en gaat voor good soil, good food en good people. Ze koken daarom uitsluitend groentemenu's en gebruiken hiervoor groenten van een lokale, regeneratieve teler. Zo komen er altijd eerlijke en gezonde gerechten op tafel te staan van ingrediënten met de mooiste natuurlijke kleuren die rijker zijn aan smaak. En gezond en duurzaam saai? Hun workshops bewijzen het tegendeel. Verleiding, genieten, beleven en ontdekken; daar draait het voor hun om in de keuken.

Waar? The Farm Kitchen's Kookfabriek kun je vinden in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Groningen, daarnaast kunnen ze ook workshops op locatie verzorgen. Iedere locatie is uniek en heeft een andere inrichting en uitstraling, zo is er altijd een passende locatie voor het evenement.

The Farm Kitchen's Kookfabriek