topscroll-arrow

WMF Lumero Waterkoker

Productomschrijving

Ontdek de Lumero serie van WMF, sterk in prestaties en elegant in ontwerp - voor een perfect kopje thee!
Ben jij een echte thee liefhebber? Dan weet je dat temperatuur zeer bepalend kan zijn voor de aroma en smaak van de thee. Groene thee wordt bij een te hoge temperatuur bijvoorbeeld bitter, niet bedoeling natuurlijk. Met de Lumero Waterkoker zet je eenvoudig thee op de juiste temperatuur voor optimale aroma en smaak. Raak simpelweg via het LED display de gewenste temperatuur aan, je kunt kiezen uit 4 niveaus, en de Lumero waterkoker zal sfeervol het water verwarmen (touch functie).

Naast een stijlvol ontwerp staat ook veiligheid voorop bij deze waterkoker. De grote opening kan eenvoudig met een druk op de knop geopend worden, wat het bijvullen vereenvoudigd en heeft tijdens het gebruik een dekselvergrendeling. De waterkoker is veilig in gebruik, slaat automatisch af en heeft een droogkookbeveiliging en beveiligd tegen oververhitting.

De prachtige prijswinnende ontwerpen en de eersteklas materialen in combinatie met uitstekende prestaties tilt de LUMERO-serie, van een elektrisch keukenapparaat tot een eersteklas ‘must have’. Of je nu voor een traditioneel kopje koffie of thee gaat of oogstrelend design - met de LUMERO serie heb je beiden in huis.

De eigenschappen:

Specificaties

Lengte (cm)21,5
Breedte (cm)13,5
Hoogte (cm)25
Voltage (V)220-240
Frequentie (Hz)50-60
Vermogen (W)2500-3000
HoofdmateriaalCromargan® 18/10 Roestvrij staal
Kleur(W) Roestvrij staal, Zwart