topscroll-arrow

WMF Lumero Melk opschuimer

Productomschrijving

Deze WMF Lumero melkopschuimer scoort zeer goed bij gebruikers; de gemiddelde reviewscore is een 9,4! Niet voor niets is de melkopschuimer ‘Best Reviewed’ in juni bij Kieskeurig. Consumenten zien als belangrijkste pluspunten; het mooie design, de goede resultaten, gemak om schoon te maken en de snelheid van het apparaat.

Ontdek de Lumero serie van WMF, sterk in prestaties en elegant in ontwerp - voor het perfecte koffiemoment!
Maak met deze elegante melkopschuimer voorzien van LED verlichting eenvoudig elke koffiespecialiteit in eigen keuken. De melkopschuimer is eenvoudig in gebruik dankzij de duidelijke LED-verlichte ‘Touch’ display waarmee je een keuze maakt uit de 4 functies.

Stevige melkschuim voor je Cappuccino of Latte Macchiato. Maak je graag Latte Art? Kies dan voor romig eb luchtig melkschuim, dit schenkt makkelijker voor het maken van een bijzondere Cappuccino of Latte Macchiato. Maar denk ook aan koude melkschuim voor frappé en desserts. Of eenvoudige warme melk voor Koffie-verkeerd of warme chocolademelk. Alles kan met de compacte Lumero Melkopschuimer met een melkschuimcapaciteit tot 150ml en warme melkcapaciteit tot 250ml per keer.

De melkopschuimer heeft een ergonomische greep en is dankzij de innovatieve magnetische mixarm en coating aan de binnenkant zeer eenvoudig schoonmaken te maken. De is behuizing gemaakt van hoogwaardig mat Cromargan® (RVS). De LED verlichting gaat aan tijdens gebruik en zorgt voor een stijlvolle verlichting op je keukenblad.

De prachtige prijswinnende ontwerpen en de eersteklas materialen in combinatie met uitstekende prestaties tilt de LUMERO-serie, van een elektrisch keukenapparaat tot een eersteklas must have. Of je nu voor een traditioneel kopje koffie gaat of oogstrelend design - met de LUMERO serie heb je beiden in huis.

De eigenschappen:

Specificaties

Lengte (cm)14,8
Breedte (cm)10,4
Hoogte (cm)18,6
Voltage (V)220-240
Frequentie (Hz)50-60
Vermogen (W)500
HoofdmateriaalCromargan® 18/10 Roestvrij staal
Kleur(W) Roestvrij staal, Zwart