topscroll-arrow

WMF Lumero Portafilter Espresso Machine

Productomschrijving

Stap in de schoenen van een echte Barista en maak de heerlijkste espresso's met de Lumero pompdruk espressoapparaat van WMF. De Lumero is een compact prijswinnende pistonmachine met sfeervolle LED-verlichting en eersteklas Barista crema-bereiding voor het ultieme koffiegenot. Met een hoogte van slechts 30,4 cm past hij in elke keuken.

Dat de Lumero Espresso Machine zijn werk uitstekend doet is niet onopgemerkt gebleven. Zo heeft de Consumentenbond hem in juni beoordeeld tot ‘Beste Getest’ (juni 2021),
met een top score van 8,2 in de categorie halfautomaten. Het smaakpanel beoordeelde de kwaliteit van de koffie (smaak, aroma, cremalaag) zelfs als uitmuntend!

Het thermoblock zorgt voor een snelle opwarming (30-40 sec.) en houdt de kopjes warm boven op de machine. Creëer met het regelbare stoompijpje een heerlijke cappuccino of Latte-macchiato. Het stoompijpje heeft een radius van wel 180° en kan dus zowel links als rechts gebruikt worden. Dit maakt het bereiden van romig melkschuim, hete melk of heet water voor thee nog gemakkelijker.

WMF biedt jou de mogelijkheid om prijswinnend design een perfect podium in je keuken te geven: sfeervolle LED-verlichting in combinatie met roestvrijstalen Cromargan® accenten en de nieuwste Barista Crema-technologie voor het perfecte kopje koffie.

Met een vermogen van 1400 Watt en een druk van 15 bar zorgt de Lumero dat alle aroma's van de koffiebonen terecht komen in het kopje. Pas eenvoudig de temperatuur aan met de bedieningsknop aan de zijkant. Is het water op of heeft het apparaat onderhoud nodig? Dan kun je dat zien aan de verlichting rondom deze knop, die licht op in de relevante kleur. Zo blijft de Lumero en elk kopje koffie altijd van de hoogste kwaliteit.

Eigenschappen

Praktische tips

Kies de webshop waar je dit artikel wilt kopen

Specificaties

Lengte (cm)14
Breedte (cm)30,4
Hoogte (cm)31
Voltage (V)220-240
Frequentie (Hz)50-60
Vermogen (W)1400
HoofdmateriaalCromargan® 18/10 Roestvrij staal
Kleur(W) Roestvrij staal, Zwart