topscroll-arrow

WMF Lono Tafelgrill met glazen deksel

Productomschrijving

Consumenten beoordelen deze prachtige tafelgrill met een 8,6! Niet voor niets is de Tafelgrill ‘Best Reviewed’ in december bij Kieskeurig. Belangrijkste pluspunten; gemakkelijk in gebruik, eenvoudig schoon te maken, temperatuur is goed in te stellen, vaatwasser bestendig en minder vetvlekken en geurtjes door de glazen deksel.

Glashelder en stijlvol grillen met WMF!
Dankzij de hoogwaardige grillplaat met een beschermende glazen deksel kun je stijlvol een BBQ houden zonder vetspetters op je tafel. Ideaal voor zowel binnen als buiten gebruik. Een bijkomend voordeel van de hardglazendeksel is dat het vlees zijn smaak beter behoudt en het bakproces sneller gaat, daarmee bespaar je zowel tijd als energie. Daarnaast zo beschermt het ook tegen uitdrogen en houdt de deksel een deel van de bakgeur tegen.

Gebruiksgemak in een stijlvolle behuizing
Zoals je van WMF gewend bent combineert deze tafelgrill stijlvol design met gebruiksgemak. De geribbelde grillplaat van 40 x 29 cm is gemaakt met een handige anti-aanbaklaag. Zodat je eenvoudig het vlees of de groentes op de grill kunt leggen, kan de glazendeksel in 90° vast gezet worden. Daarnaast is de deksel verwijderbaar en kan hij schoongemaakt worden in de vaatwasser.

Doordat de Cromargan® greep van de tafelgrill en de behuizing warmte-isolerend zijn, worden deze niet heet tijdens gebruik. Overtollig vet loopt weg in de grote geïntegreerde en verwijderbare lekbak. Voor extra veiligheid werkt de grill alleen na het correct plaatsen van deze lekbak (GS-Certification).

Bak het vlees op gewenste temperatuur
De tafelgrill is inclusief een speciale NTC thermostaat met Touch-control voor het variabel instellen van de temperatuur en met een LED-controlelampje die aangeeft wanneer de plaat gereed is voor gebruik.
- Rood = de grillplaat warmt op
- Wit = de gewenste temperatuur is bereikt

LONO - WMF biedt met de LONO-serie opnieuw het toppunt van design. De vormgeving en het elegante Cromargan® past in elke keuken en geeft het een uniform aanzicht. De serie bestaat uit broodroosters, waterkokers, koffieapparaten, grills, raclettes, een fondueset, sous-vide, vacuüm sealer en nog veel meer!

De eigenschappen:

Specificaties

HoofdmateriaalCromargan® 18/10 Roestvrij staal
Kleur(W) Roestvrij staal, Zwart