topscroll-arrow

WMF Lono Mastergrill

Productomschrijving

High-performance grill voor gezellige barbecues thuis en buitenshuis. De WMF Lono Master Grill, gemaakt van mat Cromargan® roestvrij staal, is ideaal voor het grillen van allerlei soorten ingrediënten. Dankzij de afneembare wind- en spatbeschermingsrand kan het ook gemakkelijk in de tuin worden gebruikt.

Met een grillgebied van 28x50 cm biedt de Lono Master Grill voldoende ruimte om grote en gevarieerde gegrilde gerechten te bereiden. Het heeft twee aparte geribbelde grillplaten waarvan de temperatuur individueel kan worden ingesteld met behulp  van de 2 knoppen met LED-verlichting. De Lono Master Grill biedt niet alleen veel ruimte, door het vermogen van 2400 watt is hij ook super snel warm. De uitneembare lekbak is gemaakt van Cromargan® en kan eenvoudig in de vaatwasser gereinigd worden.

WMF Lono

WMF biedt met de LONO-serie opnieuw het toppunt van design. De vormgeving en het elegante Cromargan® past in elke keuken en geeft het een uniform aanzicht. De serie bestaat uit broodroosters, waterkokers, koffieapparaten, grills, raclettes, een fondueset, sous-vide, vacuüm sealer en nog veel meer!

De eigenschappen:

De eigenschappen:

Specificaties

Lengte (cm)61,5
Breedte (cm)30
Hoogte (cm)17
Vermogen(W)2400
HoofdmateriaalCromargan® 18/10 roestvrij staal
KleurRoestvrij staal, zwart