topscroll-arrow

WMF Lono Glazen Broodrooster

Productomschrijving

Showtime voor je toast!
Deze stijlvolle broodrooster is het (be)kijken waard. Door de zijpanelen van hoogwaardig dubbelwandig glas kun je het brood stap voor stap geroosterd zien worden. Kies uit één van de zeven bruiningsniveaus en geniet elke dag van een perfect geroosterde boterham met gegarandeerd een gelijkmatig resultaat!

De broodrooster is gemaakt van hoogwaardig Cromargan®(RVS) en heeft een ideaal formaat voor het roosteren van twee sneetjes brood of een grote. Het instellen van jouw programma kan eenvoudig via de LED-verlichte knopjes en dankzij de uitneembare kruimellade blijft jouw aanrecht kruimelvrij.

Uitstekende prestaties in een mooi jasje
Dat je je boterham langzaam getoast ziet worden is natuurlijk al een feest op zich, wat deze broodrooster nog specialer maakt is dat hij een motor aangedreven toastrek heeft. Dit betekend dat hij niet ‘omhoog springt’ maar gecontroleerd na afloop programma de toast aan je presenteert. Kies dus uit de zeven bruiningsniveaus jouw favoriet en laat je verrassen. Ook croissantjes bij je ontbijt of brunch? Door ze even te verwarmen smaken deze nog lekkerder, gebruik hiervoor de losse broodjesverwarmer.

Met waardevolle designelementen
Zijn de glazenwanden vies geworden? Ook daar hebben de ontwerpers van WMF aan gedacht. De dubbelwandige panelen, die koel blijven tijdens gebruik, kan je namelijk eenvoudig verwijderen voor een grondige schoonmaak. Leeg daarnaast regelmatig het prachtig weggewerkte kruimellaadje en jouw aanrecht blijft ook heerlijk kruimelvrij.

LONO - WMF biedt met de LONO-serie opnieuw het toppunt van design. De vormgeving en het elegante Cromargan® past in elke keuken en geeft het een uniform aanzicht. De serie bestaat uit broodroosters, waterkokers, koffieapparaten, grills, raclettes, een fondueset, sous-vide, vacuüm sealer en nog veel meer!

De eigenschappen:

Specificaties

Lengte (cm)40
Breedte (cm)29
Vermogen (W)2200
Snoerlengte1 meter