topscroll-arrow

WMF KITCHENminis® Broodrooster XXL Edition Black

Productomschrijving

WMF KITCHENminis® Broodrooster XXL Edition Black

De perfecte dag start met perfecte toast. De WMF KITCHENminis Broodrooster XXL is een ruimtebesparend wonder: het apparaat heeft namelijk een extreem slank ontwerp. Twee XXL sneetjes brood, één lange snee brood of zelfs een bagel kunnen individueel en gelijkmatig gebruind worden dankzij de variabele bruiningsgraad én het geïntegreerd brood centreersysteem. Daarnaast kan je je brood ontdooien, opwarmen en het krokant maken dankzij het opzetstuk.
Terwijl de 900 watt aan vermogen de KITCHENminis® broodrooster opwarmt, blijft deze koel aanvoelen omdat de behuizing niet heet wordt, wel zo handig!

Praktische eigenschap als een uitneembare kruimellade zorgt ervoor dat je de broodrooster makkelijk schoon kunt houden. Daarnaast wordt er een tang meegeleverd waarmee je eenvoudig het brood kunt oppakken.

De WMF KITCHENmini® serie is ontwikkeld om aanzienlijke ruimtebesparing te realiseren, energie te besparen en het verbruik van waardevolle hulpbronnen te verminderen.

Ontdek de WMF KITCHENminis Edition Black ontbijtserie. De bekende kwaliteit van de KITCHENminis maar dan in hoogwaardig matzwart RVS met glanzend zwarte accenten.

De eigenschappen


Waar te koop?

Specificaties

Afmeting (L x B x H in cm)39 x 11,5 x 18 cm
KleurMat zwart RVS
Vermogen (W)900W
Voltage220-240 V