topscroll-arrow

Keukenapparatuur van klein formaat, maar groot in prestatie!

De WMF KITCHENminis® serie is zo ontworpen om overal in te besparen, behalve in prestatie. Met deze groene visie in gedachte zijn de apparaten allemaal gemaakt van het hoogwaardige Cromargan® 18/10 roestvrij staal en ontworpen met drie grote voordelen:

  • Realiseer aanzienlijke ruimtebesparing
  • Bespaar energie
  • Minder gebruik van waardevolle hulpbronnen, zoals metalen
Savings

Bespaar ruimte

We willen allemaal lekker en gezond eten en drinken. Goede keukenapparatuur helpt je dit op een tijdbesparende manier te realiseren. Maar niemand wil zijn hele keuken vol hebben staan met apparaten. WMF heeft daarvoor de oplossing: de WMF KITCHENminis®. Een apparaat van de KITCHENminis® serie neemt aanzienlijk minder ruimte in dan traditionele keukenapparaten en past daardoor eenvoudig in een keukenkastje of op je aanrecht. Daarnaast is de inhoud en werking zo optimaal mogelijk afgestemd op de kleinere huishoudens van nu.

Blender

Bespaar energie

Daarbij verbruikt een KITCHENminis® apparaat vanwege het formaat minder energie zonder daarbij prestatie te verliezen. Zo bespaart de KITCHENminis® waterkoker van 0,8l in vergelijking met de WMF Lono waterkoker van 1,6l wel 45% minder aan energie in gebruik. Want wees nu eens eerlijk, gebruik jij altijd de volledige inhoud van je waterkoker, kook jij 7 eieren tegelijkertijd en heb je de volledige inhoud van je blender nodig voor een smoothie?

Waterkoker

Net zo slim als de grote jongens of juist slimmer

Naast een klein formaat onderscheidt de serie zich ook door dat er minder waardevolle hulpbronnen zijn en worden gebruikt in zowel de productie van het product, denk aan het gebruik van metalen en kunststoffen, als wat men gebruikt tijdens gebruik. Het apparaat is met een groene gedachte gemaakt en wordt zo ook gebruikt. Doordat hij compacter is, gebruik je zelf dus ook niet snel onnodig veel ingrediënten.

Om je de werking van deze producten verder te verduidelijken geven we graag een aantal voorbeelden en hebben we onze serie onderverdeeld in drie herkenbare categorieën.

Placeholder Koffietijd

Koffietijd

Koffietijd: het moment om even samen te komen voor een heerlijk verwarmend drankje met een koekje erbij. Om de dag goed te beginnen of juist te eindigen. Met de KITCHENminis® waterkokers en koffiemachines maakt WMF het nog een stuk eenvoudiger. Neem de Vario Thee- en waterkoker 2in1, met deze waterkoker zet je eenvoudig met het rvs theefilter tijdens het koken meteen thee in gewenste temperatuur. Is jouw koffietijd in de auto naar werk? Maak dan gebruik van de timer van de Aroma koffiemachine met de to-go thermosbeker, de verse koffie gaat meteen de beker in zodat het heerlijk warm staat te wachten klaar voor vertrek.

Waterkoker
Placeholder Plezier voor twee

Plezier voor twee

Juist voor de kleine huishoudens heeft WMF ook een aantal slimme, maar vooral erg leuke apparaten. Of je nu alleen woont, samen met je partner of in een gedeelde woning. Deze producten passen jong en oud en zijn zeer gewaardeerde cadeaus. Neem de eierkoker voor twee, waarmee je eenvoudig 1 of 2 eieren in kookt. Of de fondue-/ gourmetset voor twee voor een gezellige avond samen gourmetten of feestelijk chocolade of kaas fonduen.

Eierkoker
Placeholder Less is more

Less is more

Net zo krachtig als de grote jongens, maar ook een tikkeltje slimmer. Dat de KITCHENminis® serie multifunctioneel is laten de volgende producten goed zien. Neem de stoomkoker met twee lagen die je apart kunt reguleren. Naast groentes stomen kan je hierin ook eenvoudig en zelfs tegelijkertijd rijst, of vis in klaar maken. Of de keukenmachine waarmee je zoveel meer kunt maken dan je op het eerste oog verwacht. Dit komt dankzij de vele extra accessoires en de kleine blender bovenop.

Stoomkoker
On The Go

On The Go

We zijn steeds meer onderweg en ook daarvoor heeft WMF een aantal fijne apparaten. Neem nu de Mix on the go, een blender waarmee je onderweg je smoothie maakt, verser kan niet. Of de Aroma koffiemachine met de to-go thermosbeker, de verse koffie gaat meteen de beker in en kan mee voor onderweg.

KITCHENminis® Recepten

Zodat je meteen aan de slag kunt hebben we de heerlijkste recepten voor je verzameld die je heel fijn kunt klaar maken in een van onze keukenapparaten. Denk aan boterzachte zalm, hartige mueslirepen, smeuïge smoothie en gezonde kruidenthee.

Download receptenboekje
Groentenchips