topscroll-arrow

WMF KITCHENminis® Waterkoker 0,8L Edition Black

Productomschrijving

WMF KITCHENminis® Waterkoker 0,8L Edition Black

De waterkoker van de WMF KITCHENminis® serie kan met zijn 1.800 watt, 0.8 liter inhoud en het afgedekte roestvrijstalen verwarmingselement de kleinste hoeveelheden water aan de kook brengen. De deksel kan heel eenvoudig met één druk op de knop worden geopend. Dankzij de interne waterniveau-indicator kan de benodigde waterhoeveelheid nauwkeurig worden gemeten. Daarnaast kan het voetstuk van de waterkoker 360° draaien en heeft deze een handige snoeropbergruimte. Zo houd je je aanrecht opgeruimd en netjes.

De droogkook- en oververhittingsbeveiliging, automatische kookstop en dekselvergrendeling zorgen voor de gewenste veiligheid. Geniet van je hete dranken op elk gewenst moment!

De WMF KITCHENmini® serie is ontwikkeld om aanzienlijke ruimtebesparing te realiseren, energie te besparen en het verbruik van waardevolle hulpbronnen te verminderen.

Ontdek de WMF KITCHENminis Edition Black ontbijtserie. De bekende kwaliteit van de KITCHENminis maar dan in hoogwaardig matzwart RVS met glanzend zwarte accenten.

De eigenschappen


Waar te koop?

Specificaties

Afmeting (L x B x H in cm)11,8 x 18,5 x 20,7 cm
KleurMat zwart RVS
Vermogen (W)1800W
Voltage220-240 V
Capaciteit0,8 liter