topscroll-arrow

WMF PermaDur Premium Koekenpan Hoog 24 cm

Productomschrijving

Deze koekenpannen beschikken over een PermaDur anti-aanbaklaag en zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Perfect voor het aanbraden van delicate ingrediënten zoals vis-, vlees en eiergerechten.

PermaDur eigenschappen:

De WMF PermaDur koekenpannen zijn de perfecte pannen voor het aanbraden van delicate ingrediënten zoals vis-, vlees en eiergerechten, maar ook groenten zijn zeker welkom om in deze pannen te bereiden! De pannen beschikken over een PermaDur anti-aanbaklaag. Tijdens de productie worden dan continue meerdere lagen met een toenemend antikleef effect aangebracht op het basismateriaal wat resulteert in een extreem krasbestendige, duurzame laag met een uitstekend antikleef effect. Hierdoor kan er dus met minder vet worden gebakken en bij het aanbraden van bijvoorbeeld vlees of groenten kan je zonder na te denken spatels op het slijtvaste oppervlak gebruiken.

De pannen zijn gemaakt van aluminium en beschikken over een TransTherm® universele bodem. Dit betekent dat de warmte snel en gelijkmatig door de gehele pan wordt verspreid en tevens voor langere tijd wordt opgeslagen. Je kan het fornuis hoog zetten als je de pan in beginsel wilt opwarmen, maar zodra de pan is opgewarmd kan je het op klein – middelvuur zetten omdat de warmte blijft behouden. Deze bodem is met name ontworpen om energiebesparender te kunnen koken! De PermaDur pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. 

Specificaties

SKU0576484291
Diameter (cm)24
Diameter kookplaat (cm)18 cm
KleurZwart
HoofdmateriaalAluminium
Secundair materiaalPermaDur Anti-aanbaklaag
ProducteigenschapTransTherm® universele bodem voor alle warmtebronnen
WarmtebronGeschikt voor alle warmtebronnen incl. inductie
HittebestendigHittebestendig tot 2507deg;C op het fornuis en 70°C in de oven
VerzorgingHandwas
Garantie5 jaar
ProductionMade in Germany