topscroll-arrow
Permadur Premium

Permadur Premium

PermaDur Premium Category image

De WMF PermaDur bakpannen en grillpannen zijn de perfecte pannen voor het aanbraden van delicate ingrediënten zoals vis-, vlees en eiergerechten. Ook groenten zijn zeker welkom om in deze pannen te bereiden! Alle pannen beschikken over een handige PermaDur anti-aanbaklaag. Tijdens de productie worden continue meerdere lagen met een toenemend antikleef effect aangebracht op het basismateriaal wat resulteert in een extreem krasbestendige, duurzame laag met een uitstekend antikleef effect. Hierdoor kan er dus met minder vet worden gebakken en bij het aanbraden van bijvoorbeeld vlees of groenten kan je zonder na te denken spatels op het slijtvaste oppervlak gebruiken. Voor heerlijke bakresultaten elke dag.

De pannen zijn gemaakt van aluminium en beschikken over een TransTherm® universele bodem. Dit betekent in gebruik dat de warmte snel en gelijkmatig door de gehele pan wordt verspreid en tevens voor langere tijd wordt opgeslagen. Je kan het fornuis hoog zetten als je de pan in beginsel wilt opwarmen, maar zodra de pan is opgewarmd kan je het op klein – middelvuur zetten omdat de warmte blijft behouden. Deze bodem is met name ontworpen om energiebesparender te kunnen koken! Of je nu elektrisch, keramisch, op gas of met inductie kookt, bakt of doet grillen.

De PermaDur pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. De PermaDur Premium serie bestaat uit een aantal verschillen braadpannen: hoge en lage koekenpannen, een aantal serveerpannen en een mooie vierkante grillpan. Al deze pannen hebben een garantie van 5 jaar op de PermaDur antiaanbaklaag! Let op: de pannen mogen niet in de vaatwasser worden gereinigd, doe dit dus gewoon met de hand.

De eigenschappen