topscroll-arrow

WMF Perfection 680

Productomschrijving

WMF Perfection 680


Bij WMF houden we ervan om perfectie binnen handbereik te brengen. De WMF volautomatischen koffiemachine past volledig bij deze visie en biedt perfecte resultaten die je kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren en smaak. De WMF Dubbel-thermoblock technologie zorgt voor een rijke koffiearoma, perfect op temperatuur.

Kies uit een van de 21 vooraf ingestelde drankjes (waaronder zelfs 3 gekoelde varianten) of creëer jouw perfecte kopje koffie met de vele instellingen en profielen. Sla je favoriet eenvoudig op in een van de profielen middels het premium touchscreen met zeer eenvoudige, intuïtieve bediening.

Handige functies zoals een gepatenteerde zelfreinigende metalen zetgroep en het WMF Click & Clean System voor reiniging van het melksysteem met 1 klik. Samengevat is de WMF Perfection 680 de ultieme koffiemachine voor degenen die waarde hechten aan kwaliteit en gemak. Met de mogelijkheid om twee kopjes koffie tegelijk te zetten, intuïtieve bediening en moeiteloze reiniging, kun je genieten van het perfecte kopje koffie op ieder moment.

 

Kenmerken:

Binnenkort verkrijgbaar bij:


Tefal Store Leidschendam
Liguster 45
Westfield Mall of the Netherlands
2262 AC Leidschendam
Tel: +31 70 2195088

Tefal Store Groningen
Astraat 2
9718 CR Groningen
Tel: +31 6-21904097

Specificaties

Afmetingen (lxbxh)41 x 25 x 37,1 cm
Inhoud bonen reservoir250g
Inhoud water reservoir3L
Voorgeprogrammeerde koffie varianten21
Aantal profielen8
Aantal kopjes per zetbeurt2
Maalstanden5
Geschikt voor melkopschuimenJa
Inhoud melkreservoir0,6L
Touchscreen displayJa
KleurZilver