topscroll-arrow

WMF Perfection 660

Productomschrijving

WMF Perfection 660


Bij WMF houden we ervan om perfectie binnen handbereik te brengen. De WMF volautomatische koffiemachine past volledig bij deze visie en biedt perfecte resultaten die je kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren en smaak. De WMF Dubbel-thermoblock technologie zorgt voor een rijke koffiearoma, perfect op temperatuur.

Kies uit een van de 19 vooraf ingestelde drankjes (waaronder zelfs 1 gekoelde variant) of creëer jouw perfecte kopje koffie met de vele instellingen en profielen. Sla je favoriet eenvoudig op in een van de profielen middels het premium touchscreen met zeer eenvoudige, intuïtieve bediening.

Handige functies zoals een gepatenteerde zelfreinigende metalen zetgroep en het WMF Click & Clean System voor reiniging van het melksysteem met 1 klik. Samengevat is de WMF Perfection 660 de ultieme koffiemachine voor degenen die waarde hechten aan kwaliteit en gemak. Met de mogelijkheid om twee kopjes koffie tegelijk te zetten, intuïtieve bediening en moeiteloze reiniging, kun je genieten van het perfecte kopje koffie op ieder moment.

Kenmerken:

Koop nu bij


Specificaties

Afmetingen (lxbxh)41 x 25 x 37,1 cm
Inhoud bonen reservoir250g
Inhoud water reservoir3L
Voorgeprogrammeerde koffie varianten19
Aantal profielen6
Aantal kopjes per zetbeurt2
Maalstanden5
Geschikt voor melkopschuimenJa
Inhoud melkreservoir0,6L
Touchscreen displayJa
KleurZilver