topscroll-arrow

Steak Profi Koekenpan 28 cm

Productomschrijving

Consumenten beoordelen de Steak Profi Koekenpan met een 8,9! Niet voor niets is deze pan ‘Best Reviewed’ in november bij Kieskeurig. Belangrijkste pluspunten; wordt snel warm, weinig vet nodig, maakt makkelijk schoon, mooi design en inductie en over proof.

De WMF Steak Profi koekenpannen hebben een diameter van 28 cm. De koekenpannen hebben een hittebestendige RVS handgreep en zijn ook geschikt voor de oven. Daarnaast hebben de pannen een ultra vlakke bodem voor 100% contact en optimale warmteoverdracht tijdens gebruik. De Ultraplatte bodem van de pan zorgt ook voor een gelijkmatige warmteverspreiding. De pan, die verkrijgbaar is in de diametermeting 24 en 28 centimeter, is zeer veelzijdig. Natuurlijk beschikt deze Steak Profi over de beste bakeigenschappen. Daarnaast is de pan extreem robuust en gemakkelijk met de hand te reinigen.

Dit is de Steak Profi koekenpan 28 cm, ideaal voor kookplaten van 22 cm, met een duurzame Duraquarz® coating voor het maken van een perfect stuk vlees!

De eigenschappen

  • Rapid Heat Control technologie: De Streak Profi pannen hebben de snelste warmteoverdracht van alle WMF-koekenpannen. Zet je het fornuis hoog of laag, de pan volgt meteen.
  • Snelle en optimale warmteverdeling dankzij de Ultraplatte bodem voor het knapperig bakken van vlees en groentes.
  • De gepatenteerde Duraquarz® coating is krasbestendig en heeft zeer goede anti-aanbakeigenschappen. Daarnaast is de pan makkelijk schoon te maken dankzij deze coating.
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.
  • De koekenpannen hebben een RVS handgreep die geschikt is voor gebruik in de oven tot wel 250° graden.
  • 5 jaar garantie
  • Gemaakt in Duitsland

Specificaties

Diameter (cm)28
Diameter kookplaat (cm)22
KleurZwart
HoofdmateriaalDe gepatenteerde anti-aanbaklaag Duraquarz® coating met meerlags material
Secundair materiaalRVS
ProducteigenschapOvenbestendige RVS handgreep
WarmtebronGeschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie
VerzorgingAfwassen met de hand
Garantie5 jaar
ProductionMade in Germany