topscroll-arrow

Steak Profi Serveerpan

Productomschrijving

WMF koekenpannen
Of je nu een hobbykok of een professionele chef bent, haute cuisine of een eenvoudige omelet gaat bakken, de klassieke koekenpan is onmisbaar in elke keuken! Het assortiment van WMF biedt voor elk gerecht, elk ingrediënt en elke type bereiding een geschikt model. Maak je keuze uit hoogwaardig Cromargan® roestvrij staal, aluminium, anti-aanbak, keramisch of een combinatie van verschillende materialen. WMF heeft koekenpannen in verschillende maten, vormen en hoogtes.
Alle koekenpannen zijn uitgerust met een ergonomische handgreep zodat ze comfortabel in de hand liggen. Niets staat een heerlijke maaltijd meer in de weg, ga aan de slag en laat niets aanbranden!

WMF Steak Profi – De ultieme koekenpan voor een perfect stuk vlees
Loopt bij jou het water in je mond als je een perfect bereid stuk biefstuk ziet? Met de WMF Steak Profi Koekenpannen is het bakken van een perfect stuk vlees kinderspel. De pan wordt snel warm (Rapid Heat Control Technology) voor een krokant resultaat, maar koelt ook snel af zodra je de warmtebron lager zet om verbranden te voorkomen. Jij hebt zelf de controle. De pan kan ook in de oven, dus perfect voor het nagaren van de steak in de oven. De Duraquarz® coating zorgt ervoor dat het gerecht niet aanbakt en dat de pan heel eenvoudig schoon te maken is.

De serie is beschikbaar in diametermeting 24 en 28 cm en kan op elk type warmtebron gebruikt worden, ook inductie. Ook is er een serveerpan van 28 cm.

De eigenschappen:

Specificaties

kleurZwart
HoofdmateriaalDe gepatenteerde anti-aanbaklaag Duraquarz® coating met meerlags material
Secundair materiaalRVS
ProducteigenschapOvenbestendige RVS handgreep
WarmtebronGeschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie
VerzorgingAfwassen met de hand
Garantie5 jaar
ProductionMade in Germany