topscroll-arrow
Quality One

Quality One

Quality One Category image

Aangenaam en functioneel koken zonder hete handgrepen

Meer gemak en comfort met Quality One pannen. Het elegante ontwerp van de WMF Quality One serie combineert ronde vormen, uitstekende functionaliteit en de Cool+ technologie die de gebogen handgrepen aangenaam koel houdt tijdens het koken. Het glazen deksel is tevens insteekbaar en zorgt ervoor dat het kookproces nauwlettend in de gaten gehouden kan worden zonder deze te verwijderen.

De Cool+ technologie, direct herkenbaar aan de heldere rode details, zorgt ervoor dat de warmteoverdracht van de pan naar de handgrepen sterk wordt verminderd. Let wel: als je op gas kookt en vlam langs de pan omhoog gaat, kunnen de handgrepen wel warm worden. De hitte die van binnenuit wordt gecreëerd heeft geen invloed op de handgrepen. Aangenaam en functioneel om mee te koken.

Daarnaast zijn de Quality One pannen uitermate duurzaam, zuurbestendig, vormvast, hygiënisch, smaakneutraal en geschikt voor in de oven dankzij het hoogwaardige Cromargan® 18/10 roestvrij staal.

Deze pannen gaan daardoor lang mee en je zal er ook lang plezier aan beleven! Ook hebben ze een TransTherm® universele bodem waardoor de warmte snel en gelijkmatig door de gehele pan wordt verspreidt. Tevens wordt de warmte voor langere tijd opgeslagen waardoor de warmtebron omlaag gezet kan worden, wel zo energiebesparend!

De eigenschappen