topscroll-arrow

Gratis WMF Thermosbeker bij aankoop van een KITCHENminis® product*

WMF maakt het nu nog aantrekkelijker om een product te kopen uit de KITCHENminis® serie. Je ontvangt namelijk bij aankoop van 1 van de deelnemende producten een gratis WMF Thermosbeker. Ideaal om je koude of warme dranken op temperatuur te houden als je onderweg bent.

Wat zijn KITCHENminis®?
De naam zegt het al een beetje. Want wees nu eens eerlijk, gebruik jij altijd de volledige inhoud van je waterkoker, kook jij 7 eieren tegelijkertijd en heb je de volledige inhoud van je blender nodig voor een smoothie? Een apparaat van de KITCHENminis® serie neemt aanzienlijk minder ruimte in dan de traditionele keukenapparaten en past daardoor makkelijk in een keukenkastje of op je aanrecht. Daarbij gebruiken de KITCHENminis® vanwege het formaat minder energie zonder daarbij prestatie te verliezen.

* Deze actie geldt uitsluitend voor deelnemende producten uit de WMF KITCHENminis® serie, aangeschaft tijdens de actieperiode (5 april 2021 t/m 23 mei 2021).

KITCHENminis® Thermosbeker

WMF KITCHENminis®:
Klein van formaat, groot in prestatie

De WMF KITCHENminis® serie is ontwikkeld met een groene gedachte en bestaat uit kwalitatieve keukenapparaten. De apparaten hebben drie grote voordelen:

 • Ruimtebesparing;
  door het kleinere formaat nemen ze aanzienlijk minder ruimte in dan traditionele keukenapparaten en passen ze eenvoudig in een keukenkastje of op het aanrecht
 • Energiezuinig;
  kleinere apparaten gebruiken minder energie
 • Minder gebruik van waardevolle hulpbronnen tijdens de productie van het apparaat, maar ook tijdens gebruik; door het compacte formaat gebruikt je zelf niet snel onnodig veel ingrediënten.

Maar ze zijn niet alleen praktisch, dankzij het kwaliteitsmateriaal Cromargan® 18/10 roestvrij staal en het typische WMF design combineren de producten perfect met alle andere keukenapparatuur van de WMF series.

KITCHENminis® Category image
KITCHENminis®

Keukenapparatuur

Gratis WMF Impulse Thermosbeker bij aankoop geselecteerde KITCHENminis® producten

Actieperiode: 5 april t/m 23 mei

Hoe werkt deze actie?

Volg onderstaande stappen om deel te nemen aan deze actie:

 1. Koop je actieproduct
  Koop het product bij een deelnemende (online) winkel.
 2. Vul het registratieformulier in op www.wmf.nl/promoties
  Houd daarbij het aankoopbewijs en de originele streepjescode bij de hand.
 3. Na het online versturen ontvang je een e-mail met daarin alle gegevens en de vervolgstappen.
  LET OP: Voor verwerking vragen we je het online registratieformulier in te vullen en 2 foto’s te uploaden:
  • 1x een duidelijke foto van je aankoopbon
  • 1x een duidelijke foto van de uitgeknipte EAN-streepjescode die je bij de originele verpakking hebt gelegd. Zowel de streepjescode als de uitgeknipte verpakking dienen zichtbaar te zijn.
  Uiterlijk 7 dagen na afloop van de actie moeten wij bovenstaande gegevens in ons bezit hebben. Dat betekent bij deze actie uiterlijk 30 mei 2021.
 4. Ontvang je WMF thermosbeker
  Na registratie ontvangen consumenten de WMF Impulse thermosbeker uiterlijk binnen 3 weken, maar we streven ernaar om dit binnen een week te leveren.

Vragen?
Heb je vragen over deze actie, de actievoorwaarden of wil je in contact met ons komen, kijk op www.wmf.nl/promoties

Binnen deze categorie zijn er momenteel geen acties.