topscroll-arrow

Gratis WMF glazen bij aankoop van een KITCHENminis® product*

WMF maakt het nu nog aantrekkelijker om een product te kopen uit de KITCHENminis® serie. Je ontvangt namelijk bij aankoop van 1 van de deelnemende producten gratis WMF glazen (set 4-delig).

Deze prachtige WMF Coffee Time glazen zijn ontworpen door de Nederlandse ontwerper Jan Christian Delfs. De glazen zijn gemaakt van hittebestendig glas waardoor je ze dus gewoon kunt vastpakken zonder je handen te verbranden. Daarnaast hebben ze een honinggraatstructuur als ontwerp, wat er modern en hip uitziet.

De glazen komen in een set van 4 en kunnen opgestapeld worden waardoor je ruimte in je kastje bespaard. Ze hebben een hoogte van 10 cm en een capaciteit van 0.23 liter. Perfect dus voor een heerlijke kopje koffie of thee!

* Deze actie geldt uitsluitend voor deelnemende producten uit de WMF KITCHENminis® serie, aangeschaft tijdens de actieperiode (3 april 2023 t/m 14 mei 2023).

WMF Glazen

Wat zijn KITCHENminis®?De naam zegt het al een beetje. Want wees nu eens eerlijk, gebruik jij altijd de volledige inhoud van je waterkoker, kook jij 7 eieren tegelijkertijd en heb je de volledige inhoud van je blender nodig voor een smoothie? Een apparaat van de KITCHENminis® serie neemt aanzienlijk minder ruimte in dan de traditionele keukenapparaten en past daardoor makkelijk in een keukenkastje of op je aanrecht. Daarbij gebruiken de KITCHENminis® vanwege het formaat minder energie zonder daarbij prestatie te verliezen.

Maar ze zijn niet alleen praktisch, dankzij het kwaliteitsmateriaal Cromargan® 18/10 roestvrij staal en het typische WMF design combineren de producten perfect met alle andere keukenapparatuur van de WMF series.

KITCHENminis® Category image

Nieuw!


Ontdek de WMF KITCHENminis Edition Black ontbijtserie. De bekende kwaliteit van de KITCHENminis maar dan in hoogwaardig matzwart RVS met glanzende zwarte accenten.

Keukenapparatuur

WMF KITCHENminis®
Gratis WMF glazen (4-delig) bij aankoop geselecteerde KITCHENminis® producten

Actieperiode: 3 april t/m 14 mei 2023

Hoe werkt deze actie?

Volg onderstaande stappen om deel te nemen aan deze actie:

 1. Koop je actieproduct
  Koop het product bij een deelnemende (online) winkel.
 2. Vul het registratieformulier in op www.wmf.nl/promoties
  Houd daarbij het aankoopbewijs en de originele streepjescode bij de hand.
 3. Na het online versturen ontvang je een e-mail met daarin alle gegevens en de vervolgstappen.
  LET OP: Voor verwerking vragen we je het online registratieformulier in te vullen en 2 foto’s te uploaden:
  • 1x een duidelijke foto van je aankoopbon
  • 1x een duidelijke foto van de uitgeknipte EAN-streepjescode die je bij de originele verpakking hebt gelegd. Zowel de streepjescode als de uitgeknipte verpakking dienen zichtbaar te zijn.
  Uiterlijk 14 dagen na afloop van de actie moeten wij bovenstaande gegevens in ons bezit hebben. Dat betekent bij deze actie uiterlijk 28 mei 2023.
 4. Ontvang de WMF Glazen
  Na registratie ontvangen consumenten de WMF Glazen uiterlijk binnen 3 weken, maar we streven ernaar om dit binnen een week te leveren.

Vragen?
Heb je vragen over deze actie, de actievoorwaarden of wil je in contact met ons komen, kijk op www.wmf.nl/promoties

Binnen deze categorie zijn er momenteel geen acties.