topscroll-arrow
Premium One

Premium One

Premium One Category image

Nooit meer je handen branden aan roestvrij stalen handgrepen tijdens het koken! De warmteoverdracht van de pan naar het handvat wordt effectief verminderd dankzij de gepatenteerde Cool + technologie. Je kunt Cool + herkennen aan de rode stippen, die ook een opvallend detail zijn op de gepolijste Cromargan® 18/10 roestvrij stalen pannen!

 

Alle pannen zijn gemaakt van het hoogwaardige Cromargan® 18/10 roestvrij staal waardoor ze bestand zijn tegen voedselzuren en zeer duurzaam in gebruik! Dankzij de TransTherm® universele bodem wordt de warmte snel en gelijkmatig verdeeld over de gehele pan. Tevens wordt deze warmte voor langere tijd opgeslagen, waardoor het fornuis naar beneden gezet kan worden, wel zo energiebesparend! Ook zijn de pannen geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

 

Nog meer voordelen: de roestvrij stalen deksels zijn voorzien van een stoomopening waardoor het water niet op je kookplaat spat. Je kan nauwkeurig de inhoud meten dankzij de maataanduiding aan de binnen en alle pannen mogen in de vaatwasser worden gereinigd!

De eigenschappen

Assortiment