topscroll-arrow
Iconic

Iconic

Iconic Category image

De pan die altijd indruk weet te maken

Met de WMF Iconic pannen heb je een bijzondere combinatie van opvallend ontwerp en duurzaamheid in een pan. Deze combinatie van strak design met uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid maakt het een onmisbare aanvulling is in elke keuken. De WMF Iconic Serie is bekroond met de German Design Award 2023.

De diepe, royale kookpannen en steelpan met deksel, zijn voorzien van holle handgrepen welke zorgen voor verminderde warmtebehoud. De handgrepen worden dus niet heet tijdens het koken wat toevoegt aan het gebruiksgemak van de pan.

De Iconic pan is ideaal voor vele gerechten, van smakelijke stoofpotten tot soepen, bouillons, sauzen, pasta en puree. Ingebouwde maatstreepjes aan de binnenkant van de roestvrijstalen kookpan zorgen ervoor dat je moeiteloos nauwkeurig kunt afmeten, terwijl een brede schenkrand ervoor zorgt dat je gemakkelijk en drupvrij kunt schenken. De robuuste roestvrijstalen deksel combineert prestaties met veiligheid en heeft een ingebouwde ontluchtingsopening voor gecontroleerde stoomafgifte, ideaal bij downdraft of een open keuken.

De TransTherm® universele basis zorgt voor optimaal warmtebehoud en maakt het pakket compleet om te besparen op energieverbruik tijdens het koken. Ontdek een eersteklas pannenserie die vakkundig is vervaardigd van robuust Cromargan®: roestvrij staal 18/10 met een matte afwerking voor een uitzonderlijke duurzaamheid en een verfijnde esthetiek die de tand des tijds doorstaat.

De pannen zijn ideaal voor dagelijks gebruik want ze kunnen in de vaatwasser en zijn geschikt voor elk type warmtebron, inclusief inductie.

De eigenschappen