topscroll-arrow
WMF Diadem Plus

WMF Diadem Plus

Diadem Plus Category image

Met Diadem Plus heeft WMF een serie ontworpen die dagelijks koken eenvoudiger maakt. Perfect te gebruiken voor de kleinere porties, maar ook zeker geschikt voor grote hoeveelheden. De bolvormige vorm geeft de pannen een elegante uitstraling. De glazen deksels zorgen ervoor dat je eenvoudig het kookproces in de gaten kunt houden en de brede schenkrand zorgt dat je lekvrij kunt afgieten. De pannen zijn ideaal voor dagelijks gebruik, kunnen eenvoudig gereinigd worden in de vaatwasser en zijn geschikt voor elk type warmtebron, inclusief inductie.

Dankzij het voor WMF kenmerkende hoogwaardige Cromargan® 18/10 roestvrij staal, zijn alle pannen uitermate duurzaam, zuurbestendig, vormvast, hygiënisch, smaakneutraal en geschikt voor in de oven. Je zult er dan ook lang plezier aan beleven!

Daarnaast hebben ze een TransTherm universele bodem waardoor de warmte snel en gelijkmatig door de gehele pan wordt verspreid. Bovendien wordt de warmte voor langere tijd opgeslagen waardoor de warmtebron omlaag gezet kan worden, wel zo energiebesparend.

Assortiment

  • Pannenset 5-delig
  • Kookpan laag 16 en 24 cm
  • Kookpan midden 16 cm
  • Steelplan 16 cm

 

De eigenschappen