topscroll-arrow

WMF Verona bestekset 60-delig

Productomschrijving

Verona bestek: klassiek met een vleugje romantiek

Bestek is slechts een gebruiksvoorwerp? Natuurlijk niet! Met drie verschillende stijlwerelden bewijst WMF het tegenovergestelde - namelijk dat je met bestek een echt 'design-statement’ kunt maken en dat iedere mooi gedekte tafel een geheel individuele stijl uitdraagt.

Iedereen die bijvoorbeeld een extravagante en moderne stijl heeft, vindt de expressieve en opvallende modellen het meest interessant. De creatieve vormen van dit bestek zijn een echte blikvanger op iedere gedekte tafel! Daarnaast heeft WMF de traditionele, klassieke bestekken en de moderne, strakke modellen. Samen vormen deze 3 categorieën het bestekassortiment van WMF!

Het WMF Verona bestek heeft een klassiek en elegant ontwerp met een vleugje romantiek. Dit ergonomische bestek ligt perfect in de hand en heeft prachtige rondlopende versiering en brede proporties die een mooi contrast vormen. De messen uit deze set zijn voorzien van een speciaal ontworpen kartelrand die zorgen voor blijvende scherpte. Gemaakt van hoogwaardig Cromargan® roestvrij staal. Geschikt voor reiniging in de vaatwasser.

Producteigenschappen:

Specificaties

Bevat6 tafelvorken, 6 tafelmessen, 6 tafellepels, 6 koffielepels, 6 taartvorkjes
HoofdmateriaalCromargan® 18/10 Roestvrij staal
KleurRoestvrij staal
Mes typeGesmeed monoblok mes
VerzorgingVaatwasserbestendig