topscroll-arrow
WMF Sentic bestekset Category image

WMF Sentic bestekset

Genieten met al je zintuigen; het nieuwe Sentic bestek van WMF is verleidelijk, ontroerend, modern en elegant tegelijk. Een echte eyecatcher op je tafel. Dit moderne maar extravagante bestek is gemaakt van de hoogste kwaliteit Cromargan® met de Protect technologie, hierdoor is het bestek perfect bestand tegen krassen en slijtage. Een bestekset waar je jaren lang van zult genieten.

De messen zijn gesmeed uit één stuk roestvrij lemmetstaal en vervolgens als geheel gehard. Ze hebben een speciaal ontworpen gekartelde rand die zorgt voor blijvende scherpte en een perfecte snede. Vaatwasmachinebestendig voor snel en gemakkelijk schoonmaken, de set wordt geleverd in een mooie bestekdoos voor veilige, gemakkelijke opslag.

Prestigieuze prijs voor productontwerp

De nieuwe WMF Sentic Cutlery-serie heeft de prestigieuze Red Dot Award: Product Design 2021 ontvangen. De Red Dot Award: Product Design is een van de grootste ontwerpwedstrijden ter wereld. De winnaars worden gekozen door een gerenommeerde internationale jury en bevatten alleen producten die een uitstekend ontwerp laten zien. De Red Dot Award is daarom een internationaal gerespecteerd en felbegeerd kwaliteitskeurmerk voor uitmuntend design. Wij als WMF zijn hier in ieder geval onwijs trots op!

Toelichting Cromargan protect®
Dit is een unieke en gepatenteerde technologie van WMF die ervoor zorgt dat het materiaal oppervlakte tot wel 3x harder wordt. Dat betekent 150x meer bestand tegen krassen en sporen van dagelijks gebruik dan normaal RVS bestek.

De eigenschappen: