topscroll-arrow

WMF Profi Resist Wokpan 28 cm

Productomschrijving

De diepe, bolvormige pan is een pan, stomer en friteuse in één en behoort in Azië tot een van de belangrijkste keukenbenodigdheden. En ook wij houden van de wok: met deze pan lukken niet alleen de écht Aziatische gerechten, maar ook kunnen we hierin iedere soort groente, vlees en vis stomen, smoren en stoven. De meest bekende kookmethode is natuurlijk het roerbakken, waarbij de ingrediënten onder voortdurend roeren kort en op hoge temperatuur worden gebakken. Traditionele wokpannen hebben twee handgrepen tegenover elkaar, terwijl anderen weer een handvat aan de ene kant en een steelgreep aan de andere kant hebben.  Moderne wokpannen hoeven niet langer zwaar te zijn om snel de warmte van het fornuis te kunnen verdelen. Dit wordt bereikt door de gepatenteerde TransTherm®-bodem die geschikt is voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

De WMF Profi Resist serie biedt de voordelen van een roestvrijstalen pan gecombineerd met een anti-aanbaklaag. Deze pannen bestaan uit drie lagen: een aluminium kern, roestvrijstalen binnenkant en een extreem bestendige buitenkant van chroom. Bovendien zorgt de anti-aanbaklaag met de honinggraatstructuur ervoor dat je niet zo snel meer iets laat aanbranden waardoor het gevogelte en andere stukken vlees een heerlijke korst krijgen. Profi Resist pannen zijn perfect voor alles wat je snel en heet wilt aanbraden. Braad er maar op los! Hier heb je lang plezier van omdat de verhoogde honingraatstructuur van roestvrij staal in feite de anti-aanbaklaag beschermt. Daarnaast hebben de pannen ook een TransTherm® bodem waardoor de warmte snel en gelijkmatig wordt verspreid over de gehele pan. Ook wordt deze warmte voor langere tijd opgeslagen waardoor je het fornuis terug kunt draaien, wel zo energiebesparend! Deze mooi ontworpen collectie bevat hoogwaardige koekenpannen, serveerpannen en ook een wokpan. Op alle pannen zit 5 jaar garantie.

Specificaties

SKU1756536411
Diameter28 cm
Diameter kookplaat24 cm
Hoofdmateriaalmeerlaags materiaal met een roestvrijstalen honingraatstructuur. Binnenkant van Cromargan® 18/10 roestvrij staal, kern van aluminium, buitenkant van gepolijst chroom en voorzien van PermaDur anti-aanbaklaag
WarmtebronGeschikt voor alle type warmtebronnen, inclusief inductie
VerzorgingAfwassen met de hand
Garantie5 jaar
ProductieMade In Germany