topscroll-arrow
WMF Perfection 800 serie

WMF Perfection 800 serie

WMF Perfection 800 serie Category image

Bij WMF houden we ervan om perfectie binnen handbereik te brengen. De WMF volautomatische koffiemachine past volledig bij deze visie en biedt perfecte resultaten die je kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren en smaak. En dat alles in een uniek WMF Design uitgevoerd in hoogwaardig Cromargan® 18/10 met strakke, zwarte accenten. De moderne & sfeervolle LED-verlichting maakt het helemaal af.

Verder is de koffiemachine heel eenvoudig te bedienen dankzij het intuïtieve en gebruiksvriendelijke touchscreen-display. Keuze uit 18 voorgeprogrammeerde dranken die je eenvoudig kunt aanpassen (sterkte, temperatuur en hoeveelheid melk) en opslaan in de profielen.

En natuurlijk de kwaliteit van de koffie. Dankzij de WMF dubbel- thermoblock technologie, het premium maalsysteem en het gepatenteerde RVS maalwerk levert deze machine koffie met een rijk koffiearoma perfect op temperatuur.

Het innovatieve melksysteem van de WMF Perfection zorgt voor perfect melkschuim voor romige cappuccino, latte macchiato en nog veel meer. Zelfs bij gebruik van soja- en notenmelksoorten – voldoet het melkschuim aan de professionele kwaliteitsnormen.

In gebruik is deze machine ook erg gemakkelijk. Dankzij het slimme design is alles vanaf de voorkant van het apparaat te bedienen; waterreservoir, lekbak, koffieresidubak en bonenreservoir.
En ook het reinigen is zo gedaan dankzij de zelfreinigende zetgroep & melksysteem.