topscroll-arrow

WMF Jette Bestekset

Productomschrijving

WMF Jette Bestek
Bestek is slechts een gebruiksvoorwerp? Natuurlijk niet! Met drie verschillende stijlwerelden bewijst WMF het tegenovergestelde - namelijk dat je met bestek een echt 'design-statement’ kunt maken en dat iedere mooi gedekte tafel een geheel individuele stijl uitdraagt. Iedereen die bijvoorbeeld een extravagante en moderne stijl heeft vindt de expressieve en opvallende modellen het meest interessant. De creatieve vormen van dit bestek zijn een echte blikvanger op iedere gedekte tafel! Daarnaast heeft WMF de traditionele, klassieke bestekken en de moderne, strakke modellen. Samen vormen deze 3 categorieën het bestekassortiment van WMF!
Klaar voor een beetje glamour op de eettafel? De ontwerper Jette Joop creëerde een prachtige besteklijn voor WMF die qua design net even wat extra’s biedt. Het einde van de handvatten zijn afgewerkt in de vorm van een edelsteen. De basisvorm heeft een klassieke insteek en de proporties en lengte zijn dan weer een weerspiegeling van de moderne tijd, een leuke, ietwat contrasterende combinatie!
De messen zijn perfect uitgebalanceerd en liggen erg comfortabel in de hand doordat het handvat en het bovenstuk in elkaar zijn gestoken. Dit betekent dat het mes uit twee stukken is gemaakt, ook wel holheft genoemd. De messen zorgen daarnaast voor een langdurige snijprestatie en het bestek in het algemeen is erg duurzaam, vormvast, hygiënisch, zuurbestendig, onverwoestbaar en bestand tegen gebruikerssporen dankzij de Cromargan Protect® 18/0 roestvrij stalen afwerking!

De eigenschappen:

Specificaties

SKU4000530639509
Bevat6 tafelvorken, 6 tafelmessen, 6 tafellepels, 6 koffie/theelepels, 6 taartvorkjes
HoofdmateriaalCromargan® 18/10 Roestvrij staal
KleurRoestvrij staal
Mes typeGesmeed monoblok mes
VerzorgingVaatwasserbestendig