topscroll-arrow

WMF Grand Gourmet Messenset 3-delig

Productomschrijving

Of het nu om een hobbykok of prof gaat, een vegetariër of vleesliefhebber, een ruime of kleine keuken: Je moet wel over een aantal verschillende messen kunnen beschikken. Tenslotte bevelen wij onze verschillende lemmeten aan om iedere soort voedingsproduct op de juiste manier te kunnen verwerken. Een set bevat daarom verschillende messen, waarbij de samenstelling varieert. De WMF-messensets kunnen altijd met messen uit andere messenseries worden aangevuld.

Dit zijn échte blikvangers in iedere keuken: de messen uit de WMF Grand Gourmet-collectie. Door hun roestvrijstalen en elegante uiterlijk vallen ze bij iedereen in de smaak. Door de handvatten van Cromargan® roestvrij staal voelen ze veilig in de hand en hun naadloze verwerking garandeert optimale hygiëne. Tijdens het snijden zorgt de krop voor de nodige balans tussen het heft en het lemmet, en ondersteunt daarmee de scherpte van het mes. Hiervoor is in de smederij op traditionele wijze speciaal hoogwaardig bladstaal voor de gehele lengte van het lemmet  vervaardigd en bovendien verfijnd volgens de Performance Cut-technologie. Naast klassiekers zoals universele messen en koks- en broodmessen, bevat de Grand Gourmet serie ook een santokumes en een Chinees kosmes.

Specificaties

Levertijd1x koksmes 20 cm, 1x bereidingsmes 14 cm, 1x groentemes 9 cm
Hoofdmateriaalgesmeed lemmet van roestvrij en zuurbestendig speciaal lemmetstaal
ProducteigenschapPerformance Cut
Kleurroestvrij staal
VerzorgingHandwas
ProductieMade in Germany
Design awardBusse Longlife Design Award Busse Design Ulm GmbH 2005, Prix de Couverts Maison & Objet Paris 1997| Ernennung Compasso d'oro 1995, red dot award Design Zentrum NRW 1994, Design Plus Messe Frankfurt 1994, Internationaler Designpreis Design Center
Test awardStiftung Warentest Grand Gourmet 2014