topscroll-arrow

WMF Comfort Line Kookpan hoog 24 cm

Productomschrijving

De WMF Comfort line Kookpannen zijn er losse varianten: Hoog 20 en 24 cm. Ze hebben een capaciteit van resp. 2,5 en 5 liter en zijn ovenbestendig tot wel 250 °C zonder deksel en 180 °C met deksel.

Eigenschappen Comfort Line:

Een stoere pannenserie voor je dagelijkse maaltijden

Met deze duurzame en stoere pannen zet jij dagelijks een heerlijke maaltijd op tafel. De pannen hebben een matte RVS afwerking en hebben holle handgrepen waardoor deze koel blijven tijdens gebruik. De glazendeksels met stoomregulering zorgen er daarnaast voor dat je eenvoudig het kookproces in de gaten kunt houden. De pannen zijn ideaal voor dagelijks gebruik want ze kunnen in de vaatwasser en zijn geschikt voor elk type warmtebron, inclusief inductie.

Dankzij het voor WMF kenmerkende hoogwaardige Cromargan® 18/10 roestvrij, zijn alle pannen uitermate duurzaam, zuurbestendig, vormvast, hygiënisch, smaakneutraal en geschikt voor in de oven. Je zal er dan ook lang plezier aan beleven!

Daarnaast hebben ze een TransTherm® universele bodem waardoor de warmte snel en gelijkmatig door de gehele pan wordt verspreidt. Tevens wordt de warmte voor langere tijd opgeslagen waardoor de warmtebron omlaag gezet kan worden, wel zo energiebesparend.

De eigenschappen

Specificaties

Afmeting (cm)20
KleurZilverkleurig
HoofdmateriaalCromargan® 18/10 roestvrij staal
DekselGlazen deksel met stoomregulering
Capaciteit (l)2,5 liter - 5 liter
WarmtebronGeschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie
Hittebestendig250°C zonder deksel, 180°C met deksel
VerzorgingVaatwasmachinebestendig