topscroll-arrow

Perfection accessoires

Het juiste onderhoud is een garantie voor een optimale kwaliteit van de koffie en verlengt aantoonbaar de levensduur van de volautomaat. Om perfecte resultaten & werking te blijven garanderen, is het belangrijk de machine goed schoon te houden en hygiënisch om te gaan met melk, koffie en water. Dit is net zo belangrijk als het perfecte technische ontwerp van de volautomatische koffiemachine. 

Dankzij de onderhouds-producten is het reinigen van de machine eenvoudig te doen. Het CLARIS-filter zorgt voor perfect water en de reinigingstabletten reinigen de zetgroep zodat deze vrij is van koffieresten. Bovendien zorgt het spoelproces van het melksysteem ervoor dat de leidingen schoon en vrij van melkresten zijn.

We raden aan om alleen de originele WMF onderhouds-producten te gebruiken, omdat dit de enige producten zijn die perfecte hygiëne en bescherming bieden voor deze volautomatische machine. De reinigende werking van WMF-onderhoudsproducten voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is bevestigd in langdurige tests.