topscroll-arrow
WMF Perfect Plus Snelkookpannen

WMF Perfect Plus Snelkookpannen

Perfect Plus Snelkookpannen Category image

De klassieker onder de Snelkookpannen

De bereiding van gerechten met behulp van de snelkookpan is modern, snel en gezond. Dankzij de extreme druk en hoge temperaturen wordt de kooktijd tot wel 70% verminderd in vergelijking met traditioneel koken. En dat is niet alles, doordat de kooktijd versneld wordt bespaar je ook nog eens 50% energie! Daarnaast blijven de vitaminen in het eten veel beter bewaard waardoor dit ook een van de gezondste manieren van koken is. Dit zie je terug in de kleur van de ingrediënten, deze blijft ook veel beter bewaard. Al met al alleen maar voordelen!
De WMF snelkookpannen zijn ideaal voor het bereiden van veel verschillende soorten gerechten – van groente, vlees en vis tot granen, peulvruchten, soepen, pasta en heerlijke stoofschotels. Zelfs een speciaal dieet of babyvoeding kan helemaal klaar worden gemaakt.

De snelkookpannen van WMF zijn veiliger dan ooit dankzij het nieuwe Safe Lock systeem; dit systeem voorkomt dat de snelkookpan geopend kan worden terwijl er nog druk in de pan zit. Op de handgreep zit een pin, deze geeft aan of er nog druk in de pan aanwezig is ja of nee:


De snelkookpan kan NIET worden geopend: de pin geeft aan dat er druk is in de snelkookpan


De snelkookpan kan worden geopend: de pin is volledig teruggetrokken in het handvat, wat betekent dat er geen druk meer in de snelkookpan zit.

Deze zichtbare restkooktijd indicator (de pin) zorgt er ook voor dat  het kookproces eenvoudig in de gaten te houden is. 

Er zijn 2 verschillende kookniveau’s; een voor perfect malse groente, vis en gevogelte. De andere ideaal voor vleesgerechten, aardappels stoofschotels. De duidelijke pictogrammen op de handgreep zorgen ervoor dat de pan heel eenvoudig en intuïtief werkt. 

Kortom: het is een onmisbare allrounder in elke keuken. 

 

De eigenschappenWil je graag aan de slag met de WMF Snelkookpan? Kijk hier voor lekkere recepten.