topscroll-arrow
WMF Durado

WMF Durado

Durado Category image

Pannen uit de Durado serie van WMF beschikken over een keramische laag waardoor de pannen zijn zeer hittebestendig zijn, tot wel 250 °C in de oven. Daarnaast wordt de warmte snel en gelijkmatig verspreidt door de gehele pan en tevens voor langere tijd opgeslagen dankzij de TransTherm® universele bodem. Op deze manier wordt energiebesparend koken gestimuleerd en zijn ze erg duurzaam! Ook belangrijk: ze zijn geschikt voor alle type warmtebronnen, inclusief inductie! De pannen zijn niet geschikt voor reiniging in de vaatwasser, doe dit dus gewoon met de hand!

Het is niet alleen ons opgevallen hoe fijn deze keramische koekenpannen zijn. Zo heeft de consumentenbond de Durado in oktober 2021 beoordeeld tot ‘Beste uit de test’ met een top score van 7,7.
Positieve punten die uit de test naar voren komen zijn de uitstekende anti-aanbak kwaliteiten, krasvastheid en de gelijkmatige warmteverdeling.
En ook influencer Ellen ging al aan de slag met de Durado koekenpan, zie hier haar blog over het bakken van de perfecte biefstuk.

Ontdek ook de grillpan van Durado en geniet het hele jaar door van de smaak van heerlijke grilled steaks, knapperige worsten of kleurrijke groentespiesen. Het fijne aan de grillpan is dat al het overtollig vet/olie wegloopt in de daarvoor speciaal ontworpen groeven. Zo komt het overtollige vet niet in je eten en kook je dus lekker gezond.

Tip: marineer het vlees minstens 1 uur van te voren om zo het frisse aroma van de kruiden toe te voegen.

Assortiment

  • Koekpannen 20, 24 en 28 cm
  • Grillpan 28 cm

 

De eigenschappen