topscroll-arrow
WMF Messenblokken

WMF Messenblokken

WMF Messenblokken Category image

Geniet van superieur gebruiksgemak dankzij een ruimtebesparend ontwerp voor kleine keukens in combinatie met veilige mesopslag

Om je messen zo lang mogelijk goed te houden is de ondergrond van een snijplank en veilige mesopslag onmisbaar. Met de Smart Storage serie hebben we hier rekening mee gehouden en gebruiken we sterk en hygiënisch Bamboe gecombineerd met hoogwaardig Cromargan®. Bovendien zijn de producten ruimtebesparend ontworpen, zodat ze passen in elke keuken.

Onderhoud je bamboe voor optimaal gemak

Bamboe is een geliefd materiaal en super hernieuwbaar, want bamboe kan in dezelfde periode meer dan 12 keer meer produceren dan hout. Om je bamboe snijplank of messenblok goed te houden adviseren we deze met de hand schoon te maken en niet in de vaatwasser. Daarnaast is het belangrijk om het bamboe voor het eerste gebruik en met regelmaat, met een klein beetje olie (zonnebloem of een geurloze dunne olie) in te smeren. Dit geeft het hout een beschermlaagje, waardoor er minder snel scheurtjes kunnen ontstaan als het bamboe nat wordt en later opdroogt.