topscroll-arrow

WMF Premium One pannenset 6-delig

Productomschrijving

Nooit meer je handen branden aan roestvrij stalen handgrepen tijdens het koken! De warmteoverdracht van de pan naar het handvat wordt effectief verminderd dankzij de gepatenteerde Cool + technologie. Je kunt Cool + herkennen aan de rode stippen, die ook een opvallend detail zijn op de gepolijste Cromargan® 18/10 roestvrij stalen pannen!

Alle pannen zijn gemaakt van het hoogwaardige Cromargan® 18/10 roestvrij staal waardoor ze bestand zijn tegen voedselzuren en zeer duurzaam in gebruik! Dankzij de TransTherm® universele bodem wordt de warmte snel en gelijkmatig verdeeld over de gehele pan. Tevens wordt deze warmte voor langere tijd opgeslagen, waardoor het fornuis naar beneden gezet kan worden, wel zo energiebesparend! Ook zijn de pannen geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Nog meer voordelen: de roestvrij stalen deksels zijn voorzien van een stoomopening waardoor het water niet op je kookplaat spat. Je kan nauwkeurig de inhoud meten dankzij de maataanduiding aan de binnen en alle pannen mogen in de vaatwasser worden gereinigd!

De eigenschappen

Specificaties

SKU4000530649904
Inhoud set1 lage kookpan 16 cm
1 lage kookpan 20 cm
1 hoge kookpan 16 cm
1 hoge kookpan 20 cm
1 hoge kookpan 24 cm
1 steelpan 16 cm
De 5 kookpannen worden met deksel geleverd.
De steelpan zonder deksel
HoofdmateriaalCromargan® 18/10 roestvrij staal
HandgrepenRVS
Koele handgrepen dankzij Cool+ technologie
KleurZilverkleurig
DekselRVS deksel
Capaciteit1,5L / 2,5L / 2L / 3,3L / 5,6L / 2L
WarmtebronGeschikt voor alle warmtebronnen incl. inductie
VerzorgingVaatwasserbestendig