topscroll-arrow

WMF Impulse Thermosbeker 0,35 l Zwart

Productomschrijving

Warm of koud - maar altijd stijlvol: wij presenteren de nieuwe WMF Impulse Thermosbeker. De nieuwe geïsoleerde bekers zijn een échte ‘must have’ en tegelijkertijd een stijlvolle metgezel in het dagelijks leven.

Bellen, lezen, eten, drinken: omdat we mobieler zijn dan ooit tevoren, brengen we steeds meer al onze favoriete bezigheden in de openbaarheid - vooral als het gaat om gezellig koffiedrinken. Maar in plaats van uit de welbekende papieren beker van je dagelijkse koffie of thee te genieten, is er nu met de thermosbekercollectie IMPULSE van WMF een duurzaam alternatief, waarmee je op ieder moment van de dag van je warme lievelingsdrank kunt genieten en hieraan bovendien een geheel eigen ‘touch’ kunt geven. Dit begint al bij het ontwerp. De vorm van deze 0,35 liter beker is modern en komt in de kleuren mat zwart, vintage koper en tijdloos RVS. Bovendien zorgt een slimme opening van 360 graden voor onbeperkt drinkplezier, waarbij het risico op morsen wordt geminimaliseerd. Het grootste voordeel biedt de dubbelwandige isolatiekern die je drankjes urenlang op temperatuur houdt - warm of koud.

Specificaties

SKU4000530695925
Hoogte (cm)22
Capaciteit (l)0,35
HoofdmateriaalCromargan® 18/10 roestvrij staal
Secundair materiaalKunststof deksel
KleurZwart
TemperatuurbestendigDe isoleerbeker bestaat uit een dubbelwandige isolatiekern om je drankje tot wel 8 uur warm of 12 uur koud te houden - zelfs onderweg.
Design AwardsBekroond met de Red Dot Design Award 2017, de German Design Award 2018 en de Haus & Garten - Testsieger
VerzorgingHet RVS drinkgedeelte is vaatwasmachinebestendig, de kunststof deksel niet