topscroll-arrow
Ultimate Category image

De ultra-platte pan voor malse, gelijkmatig aangebraden resultaten

Met de WMF Ultimate pan kun je genieten van culinaire hoogstandjes. Gemaakt van hoogwaardig Cromargan® Ultimate RVS met een ultra-platte bodem waardoor de warmte gelijkmatige verdeelt wordt over de hele bodem van de pan tijdens het bakken. Het resultaat is zacht, aangebraden vlees dat van buitenknapperig en bruin is, maar van binnen mals en sappig.

De voordelen van Cromargan® 18/10 roestvrij staal zijn veelvoudig: het is extreem robuust en houdt zijn vorm vast. Het is bestand tegen voedingszuren en geeft geen smaak af aan je gerecht. Bakken in een roestvrijstalen koekenpan is ideaal om vlees of vis snel dicht te schroeien zodat er een krokant laagje ontstaat. Door de TransTherm® bodem wordt de hitte goed verspreid over de bodem en langer vastgehouden. Hierdoor heb je minder energie nodig om de koekenpan warm te houden.

De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen ook in de oven gebruikt worden (hittebestendig tot 250°C). Door de brede schenkrand verspil je geen milliliter wanneer je bijvoorbeeld jus overschenkt.

Assortiment

  • Koekpannen 20, 24 en 28 cm
  • Serveerpan 20, 24 en 28 cm

 

De eigenschappen