topscroll-arrow

Flexi garde met ring

Productomschrijving

De innovatieve flexibele garde van WMF roert binnen mum van tijd sauzen, marinades, dressings, room en nog veel meer. Door zijn vorm - een stevig handvat, flexibele staafjes en kleine balletjes van silicone kun je alle hoeken in je pan of kom bereiken. De balletjes ontwikkelen daarbij een eigen dynamiek en tussen de staafjes blijft niets hangen. De staafjes van Cromargan® roestvrij staal zijn flexibel, maar ook vormvast. Dankzij het ringetje neemt de garde ook minimale ruimte op in de keukenla.

De door WMF ontwikkelde flexibele gardes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen, en bovendien eenvoudig te reinigen. Kortom: de WMF Flexibele Garde is een keukenhulp die je écht zal verrassen.

De WMF Profi Plus serie biedt vele praktische keukenhulpen die het voorbereidend werk in de keuken een stuk efficiënter en aangenamer maken! Leef je uit met alle mogelijkheden die de artikelen van Profi Plus bieden. Denk hierbij aan de functionaliteit van sauslepels, ijslepels, spatels en andere praktische producten uit het assortiment. Keer de aardappeltjes en verschillende soorten vlees om met de daarvoor geschikte tangen van gepolijst roestvrij staal of met de kunststof spatels voor pannen met een anti-aanbaklaag. Zelfs lastige klusjes, zoals het verwijderen van een appelkern, het uitscheppen van meloenbolletjes of het verwijderen van vissenschubben lukken eenvoudig met het Profi Plus assortiment van WMF. Roer, pel, draai, schaaf en stamp er maar op los! Alle keukenbenodigdheden zijn nauwkeurig en waterdicht vervaardigd, gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser en hebben een lange levensduur. Dankzij hun roestvrijstalen oog in het handvat kunnen ze, wanneer ze niet worden gebruikt, overzichtelijk aan een keukenrail worden opgehangen. En niet te vergeten, ze mogen gewoon een rondje de vaatwasser in na gebruik!

De eigenschappen

Specificaties

Lengte (cm)32
KleurRoestvrij staal
MateriaalCromargan® 18/10 Roestvrij staal
HittebestendigTot 270℃
VerzorgingVaatwasmachinebestendig