topscroll-arrow

WMF ELLE Deco Bestekset 30-delig

Productomschrijving

ELLE DECORATION ontmoet WMF; stylish, elegant en modern! Elle Deco bestekset is ontworpen in samenwerking met het internationale interieur en design merk ELLE DECORATION. Het bestek valt op door de exceptionele lichtheid en is stylish verpakt in een elegante clutch verpakking.

De bestekdelen zijn uitermate duurzaam, vormvast, hygiënisch, zuurbestendig, onverwoestbaar en zeer goed bestand tegen gebruikerssporen dankzij het gepatenteerde Cromargan Protect®. Twee inspirerende merken delen de passie voor design, waar elegantie en een esthetisch lichtgewicht ontwerp elkaar treffen. De slanke langgerekte vormen, zachte ronde lijnen en een matte afwerking zijn verwerkt in deze lichtgewicht bestek onderdelen. De eenvoud is gecombineerd met de vrouwelijke elegantie en perfecte ergonomie. Door de gepatenteerde Cromargan Protect®, blijft het vrij van krassen als gevolg van dagelijks gebruik. En om het af te maken, wordt de ELLE Deco 30-delige bestekset gepresenteerd in een speciale elegante clutch verpakking.

  • Exclusief bestek verpakt in een bijzondere clutch verpakking
  • Cromargan protect® een unieke en gepatenteerde technologie die ervoor zorgt dat het materiaal oppervlakte tot wel 3 x harder wordt.  Dat betekent 150 x meer bestand tegen krassen en sporen van dagelijks gebruik dan normaal RVS bestek.
  • Roestvrij en veilig voor gebruik in de vaatwasmachine
  • Slanke, elegante vorm
  • 30-delige set

Specificaties

SKU1244916332