• Cromargan protect

  Eindelijk een product waarop de tijd geen sporen nalaat. Bestekken van Cromargan protect® zijn extreem bestand tegen alle soorten gebruikssporen. Na intensief onderzoek is WMF erin geslaagd Cromargan® zo te veredelen, dat het nog beter bestand wordt tegen krassen dan normaal roestvrij staal. Zelfs intensief gebruik en vaak afwassen in de vaatwasmachine kunnen Cromargan protect® niet aantasten. Gepolijste oppervlakken blijven glanzend, matte oppervlakken blijven mat. Het bestek ziet er na vele jaren van gebruik nog steeds onberispelijk uit, bijna net als op de eerste dag.

  Cromargan protect® - een schitterende innovatie, international gepatenteerd en alleen verkrijgbaar bij WMF. De film levert het bewijs. Bij bestekken van edelstaal waren er bij het testen al na een paar testrondes duidelijke sporen en diepe krassen te zien. Het oppervlak van bestekken van Cromargan protect® blijft echter ook bij lange testrondes bijna onberispelijk.

  De voordelen van Cromargan protect

  • Krasbestendig
  • Extreem bestand tegen elke soort gebruikssporen
  • Gepolijste vlakken blijven glanzend, matte vlakken blijven mat
  • Roestvrij en vaatwasbestendig
  • Internationaal gepatenteerd – alleen van WMF
  • Gegarandeerd alle eigenschappen van WMF Cromargan®
 •  

  Video: Cromargan protect
  Video: Cromargan protect

   

  Bestek van Cromargan protect
  Bestek van Cromargan protect

   

  Krastest roestvrij staal links met Cromargan protect
  Krastest roestvrij staal links met Cromargan protect

   

  Beschermt tegen alle soorten gebruikssporen
  Beschermt tegen alle soorten gebruikssporen

  De volgende series zijn gemaakt van Cromargan Protect

 • Bestek Stratic

   

  Opvallend, dynamisch en mannelijk – Dat is de perfecte omschrijving van dit bestek. Het ontwerp is dominant, maar niet opdringerig. Rechthoekige vlakken en afgevlakte rondingen zijn met elkaar in balans. De materiaalsterkte en de gepolijste oppervlaktes symboliseren de hoge kwaliteit van de producten. Een goed design is altijd overtuigend. De meest overtuigende designs komen van Porsche Design Studio. Zijn schoonheid is blijvend dankzij Cromargan protect®. Dit internationaal gepatenteerde materiaal is extreem krasbestendig, zelfs bij intensief gebruik.

   

Bestek Ambiente

 • Het nieuwe bestek Ambiente verbindt tegenstellingen met elkaar. De steel is aan het einde breed en vlak, terwijl de hals sierlijk en fijn gedraaid is. De overgang van de steel naar het voorste deel is sierlijk geaccentueerd. Dit fijne decoratieve element maakt het bestek onmiskenbaar. Door de zachte zijbeweging ligt Ambiente zeer prettig in de hand. Het bestek komt sympathiek over gaat op de gedekte tafel harmonisch op in de omgeving.

  Ontwerp: Peter Ramminger

 • Bestek Vision

  WMF staat bekend om opvallende ontwerpen. Vision is daar een goed voorbeeld van. De ongewone lengte en dikte zijn opvallend. Daardoor maakt bestek een massieve en plastische indruk. Door de uitgebalanceerde verhouding voelt de Vision zeer goed aan. Voor alle individualisten: het mes kan liggend, maar ook staande op het lemmet worden gedekt. Het matte oppervlak is zeer trendy.

  Ontwerp: Peter Bäurle

Bestek Flame

 • Slank en gracieus, zelfs bijna breekbaar – dat is de eerste indruk. Flame houdt zich in en past zich aan. Het bestek valt op door zijn eenvoud en onopdringerige elegantie. Hoe beter u het bestek bekijkt, hoe aantrekkelijker het wordt. Flame verveelt niet, de vormen ontsluiten zich langzaam. De slanke vorm is consequent vormgegeven – tot en met het lemmet. Ondanks zijn slanke vorm ligt Flame prettig licht in de hand.

  Ontwerp: Luca Casini